Miljø og økonomi

                                                                                   

Miljø og økonomi

Hver enkelt solgte el-bil, el-klipper, el-flishugger eller en FSI stubbefrser er en seier for våres felles miljø – samt det er også for deg som kunde sin totale økonomi.

Den primære årsak til at våres kunder kjøper en el-bil / el-klipper /el-flishugger– er at de vil skape et bedre og renere / sundere arbeidsmiljø. Men i motsetning til hva mange kanskje tenker – så finnes det i stor grad en sterk økonomisk årsak. Et batteri krever mindre service og vedlikehold enn en alminnelig fossil motor. Dette skyldes primært at forbrenningsmotor, pumper, hydraulikk, girkasser m.m. erstattes av et enkelt elektrisk system, – som i prinsippet er vedlikeholdsfritt og kan forventes at holde i hele maskinens levetid.

når det gjelder stubbefreser så er alternativet; Gravemaskin og lastebil. Det tar lengre tid og forflytning av masse og maskiner er også mer belastende for miljøet. Så selv og en stubbefreser går på fossilt drivstoff er det ihverfall den beste løsningen for fjerning av stubber.

Til forskjell fra de fleste bensin – og diesel drevne Flishuggere, biler eller gressklippere, er det sjeldent at noe går i stykker på en TP flishugger,  Melex el-bil eller Raymo el-klipper. Legger man dertil et meget lavt energiforbruk på ca. 10-30 kr. pr. 100 km – (avhengig av den valgte Melex modell) , så behøves det plutselig ingen særlig miljøhensyn for at motivere kjøpet av en ny Melex el – arbeids bil, en Raymo klipper, eller en TP elektrisk flishugger.

Kort sagt : Det er alltid en god forretning å investere i en moderne Melex el-bil, Raymo el-/hybrid klipper eller TP elektrisk flishugger Ikke bare for naturen og os mennesker, men også for virksomhetens totaløkonomi, – og det er slet ikke noen dum kombinasjon – eller hva tenker du ….?